Merknad

Google Geocoding API error: The request was denied.

Blå Fugl AS

Velkommen til oss!

, Blå Fugl AS

 

Blå Fugl ble startet som en omreisende virksomhet høsten 1999.  Etter hvert ble  varelageret så stort at det ble vanskelig å reise rund og vi fikk lokaler i Sandvika i januar 2002. 

Vi lå temmelig bortgjemt, men folk fant oss.  Etter hvert ble vårt lille butikklokale i minste laget, og høsten 2006 flyttet vi inn i et større lokale i samme bygg, og kom da rundt på forsiden slik at vi er blitt noe lettere å finne. 

Innehaveren av Blå Fugl er tidligere danser i Operaballetten (nå Nasjonalballetten), og har i over 25 år undervist i ballett ved en videregående skole i Oslo. 

Du vil finne mange av våre produkter på disse sidene.  Har du spørsmål om våre produkter eller om det er noe du savner så ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne.

Skoler

Vi besøker gjerne skoler i Østlandsområdet med et utvalg av våre produkter.  Vi kan komme ettermiddag/kveld, eller lørdag og søndag.  Ta kontakt for nærmere avtale. 

Hvis en skole ønsker å kjøpe inn en større mengde treningstøy eller sko for å selge videre til sine elever – ta kontakt, så blir vi enige om pris.

Vi forhandler også kostymer fra Leo's Dancewear, Grishko, Body Wrappers, Curtain Call Costumes og The Gifted Dancer.  Det er forholdsvis lang bestillingstid på kostymer, du må beregne fra 6-10 uker. 

 

Adresse

  • Gate: Rådmann Halmrasts vei 7
  • Postnummer: 1337
  • Poststed: Sandvika

Kontakt

  • Telefon: 67 55 07 27 +47 916 62 819
  • Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

På kartet

Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør: Per Sørlie
Leangbukta 46 1392 Vettre
957 48 654
per@timeoffice.no

Lokale portaler i Bærum
Stabekk
Bekkestua
Fornebu
Eiksmarka
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Lokale portaler i Oslo 
Oslo sentrum
| Admin
LOKALE PORTALER TIMEOFFICE COPYRIGHT ©